JANNI x IDEALOFSWEDEN

iDealofSweden

Janni Olsson Delér, den 28 år gamle livsstil- og motebloggeren har nå lansert sin egne kolleksjon for iDealofSweden. Hun vokste opp i Stockholm og har de tre siste årene bodd sammen med sin ektemann, Jon i Monaco. Hun har alltid likt å reise og hun tror at netteopp dette er en av årsakene til at hun har blitt så populær på Instagram, etter at hun for fem år siden tok i bruk kanalen. I tillegg til at hun har en stor nteresse for reising har hun også alltid hatt en stor interesse for mote. Janni beskriver sin egen stil som enkel med en twist. Hennes mål er å kunne inspirere andre til å være seg selv. Nå har hun designet sin egen kolleksjon i samarbeid med iDeal Of Sweden hvor hun representerer nettopp de de tingene hun elsker. Alle dekslene er tilgjengenlig for salg her i nettbutikken ekslusivt i Norge. Se de ulike dekslene her:

Coral Leaves

“Coral Leaves” er et deksel i rosa og grønt. De grønne bananblader kombinert med en en korall-rosa bakgrunn gir et vakkert fargespill. Med eksotiske og tropiske vibber gir dette dekselet deg en bekymringsfri sommerfølelse gjennom hele året. “Coral Leaves” har også et iøynefallende design og gir en touch av lekenhet til din look.

Back to Basics

“Black to Basics” dekselet tar deg tilbake til 90-tallet. Trenden med logoer og merkevarer trykket på klær og tilbehør er tilbake for fult og selvfølgelig nå også på deksel. Denne stilen er kommet tilbake og vist i flere kolleksjoner fra store og internasjonale motehus og har virkelig inspirert oss. “Black to Basics” omfavner trenden med sort bakgrunn med hvite bokstaver på som skaper en interessant og kul men elegant look

Marble Shells

Skjell har vært tilbake for fult i motebildet og innenfor smykker og annet tilbehør. “Marble Shells” er derfor tolkningen av denne både morsomme og unike trenden. Skjellene kombineres med marmortrykk i vakre og duse toner. Med gylne detaljer og subtilt skimmer med gullfarget logo skaper dekslet både et solid og utsøkt design. Flere som får sommerfølelse av dette?

Moroccan Carpet

Designet er både tidløst og bohemsk og passer til alle anledninger. Marokko har vært en stor kilde både for interiør pg mote i løpet av de siste årene, så dette dekselet er absolutt i vinden. "Moroccan Carpet" er inspirert av det verdensberømte teppet ved navnet Beni Ourain. Svart og hvitt kombinart gir også en elegant følelse og passer like godt til hverdags som til fest.

Pink sunset

Drømmedekslet er inspirert av de vakre soloppgangene i Marbella i Spania. Rosa toner skaper det sofistikerte designet som vil legge en romantisk touch til garderoben din. Designet er elegant og mykt! Bli lakt merke til med denne favoritten.

Liker

Kommentarer

Relaterte innlegg