HUSK FARSDAG 10.NOVEMBER - VI HAR GAVETIPSENE

Diverse

Den andre søndagen i november er det farsdag og det nærmer seg. I andre land feires denne dagen på forskjellige tider i løpet av året men i Norge og Sverige feires farsdagen alltid den andre søndagen i november. Førstkommende søndag er derfor den store dagen og det betyr også at alle pappaer fortjener en liten oppmerksomhet! Pappaer hylles på forskjellige måter - kanskje du serverer frokost på sengen, gir en liten gave, går ut og spiser eller generelt gjør litt ekstra stas på farsdagen. Følg med nedover i blogginnlegget for en hyggelig rabattkode. På nettbutikken finnes det masse fint til herre og vi har dessuten samlet alt under en kategori som du finner her!

Ellers kan du se på utvalget under hvor vi gir deg årets farsdagsgavetips fra Bythecurrent.no.

Nødlader kan alltid være greit å ha på farten!

Se vårt store utvalg av nødladere og kabler her!

---

Kanskje han fortjener en ny klokke?

ADIDAS

Se klokker fra Adidas Archive - modellen her!

---

DANIEL WELLINGTON

Se stort utvalg av Daniel Wellington-klokker her!

---

NIXON

Se stort utvalg av Nixon-klokker her!

- FUNFACTS: Historien om farsdag -

Vi har feiret farsdag i "alle" år, men hvem var det egentlig som fant på konseptet? Konseptet "farsdag" kommer trolig fra USA tilbake på 1900-tallet og den aller første farsdagen ble feiret til ære for William Jackson Smart - en veteran fra borgerkrigen. På morsdagen tilbake i 1909 Jacksons datter, Sonora Smart og hørte på prestens morsdags-preken. Etter at hans mor døde i barsel, måtte faren fostre opp Sonora Louise og hennes fem søsken helt alene. Og det er nettopp her at hun tenkte at faren William fortjente sin helt egne farsdag. Så - da vet du det!

---

Kjekt å ha i bilen

Carmount er supersmart å ha i bilen! Den elegante telefon-holderen i sølv gjør det enkelt for deg å bruke telefonen i bilen.
En sterk magnet holder telefonen på plass uten å gjøre det vanskelig å ta telefonen av holderen om du skulle ønske det. Det følger med to ultratynne metall plate som plasseres direkte på telefonen eller dekselet. Holderen passer til alle telefoner og biler.

Carmount fås kjøpt her!

---

MOBILTILBEHØR

Svart marmordeksel til forskjellige typer iPhone her // Fashion Wallet i croco her

Vi har så mye lekkert til både dame og herre når det kommer til mobiltilbehør! Se vårt utvalg her.

---

KORTHOLDER

Svart kortholder fra iDealofSweden finner du til 399!

---

Vi ønsker alle fedre gratulerer med farsdagen.

Med koden "FARSDAG" får du 20% på et valgfritt kjøp frem til søndag 10.11. (Gjelder alt utenom Daniel Wellington)

Liker

Kommentarer