Hermine hold lanseres snart

HERMINE HOLD

5. juni 2018 delte den svenske bloggeren og gründerspiren, Isabella Löwengrip et Instagraminnlegg hvor hun for første gang forteller om Hermine Hold, merket som skal produsere hårtilbehør. De beskriver sine egne mål som "On a mission to disrupt the world of hair accessories" og vi er både spente og stolte over å kunne være med å lansere dette merket i Norge.

Hvem er Isabella Löwengrip? Hun startet sin reise som 14-åring hvor hun flyttet hjemmefra og skapte sin blogg. Hun har i løpet av mange år skapt nordens største plattform med over 1,5 millioner følgere verden over. Bloggen hennes kan leses på fire ulike språk og hun er ikke bare et stort forbilde i det digitale - men er også en fremgangsrik entreprenør. I dag omsetter hun for over 100.millioner gjennom sine firmaer og er blant annet en av verdens mest kjente businesskvinner.

Nå som dere vet litt mer om gründeren bak merket - ønsker dere kanskje å få vite litt mer om Hermine Hold. Det tok ikke lang tid etter at Isabella delte det første bildet på Instagram hvor hun fortalte om merket som skulle lanseres - før det startet å skape stor interesse.

Det første bildet av skjerfene ble delt i slutten av Desember og skapte stor etterspørsel fra varehusene rundt om i Sverige. Enkelte butikker ville også legge ordre til og med før produktene var lansert.

Offisiell lanseringsdato er 20.februar, så nå er det kort tid igjen.. Vi håper dere gleder dere like mye som oss.

Liker

Kommentarer