MOTETILBEHØR SOM ER ET MUST DENNE VÅREN

Diverse

Så, hva sa motedronningen Coco Chanel back in the days om motetilbehør?

"Before you leave the house, look in the mirror and remove one accessory."

Vi elsker Coco Chanel men akkurat her må vi si oss uenige og velger å gjøre om litt på akkurat det utsagnet. Vi som elsker motetilbehør sier derfor:

Før du drar hjemmefra og ser deg selv i speilet - ADD på et ekstra tilbehør!

Nyhet! Iconic Link fra Daniel Wellington finner du her

HER ER VÅRE FAVORITTER TIL VÅREN:

GULLSMYKKER

De siste årene har det vært en trend med smykker som enten ser vintage ut eller er vintage. En gjenganger her er også gullsmykker.

Jungle Vine Necklace (her) // Mockberg x Martine armbånd (her) // Beautiful World Bracelet (her)

Wave Earrings fra Bybiehl (her) // Smykke You and I fra Bybiehl (her) // Ring fra Jungle Ivy kolleksjonen til Bybiehl (her)


SILKESKJERF

Silkeskjerf er det perfekte tilbehøret og kan brukes på så mange ulike måter. Er det et tilbehør du skal investere i denne våren så er det kanskje nettopp silkeskjerfet. Knyt det i håret, bruk det rundt halsen, på vesken eller for eksempel rundt håndleddet.

Svart og hvit silkeskjerf fra Hermine Hold (her)


BIKERBOYCAPSEN

En hatt holder både på varmen og er også en lekker touch til antrekket ditt. Dessuten er hatten perfekt for en dårlig hårdag, når det regner eller rett og slett for å skygge for solen.

Sennepsgul caps fra Brixton (her)


POWERBANK

Er du ofte på farten? Syntes det er kjipt når telefonen går tom for batteri sånn at du ikke kan høre på favorittpodcasten på vei hjem? Powerbank redder de situasjonene. iDealofSweden har dessuten et stort utvalg av powerbanks som du kan matche med dekselet på telefonen din.

QI Chargers her!

Powerbanks her!

Håper dere har latt dere inspirere av våre musthaves til våren! Hva er din favoritt av produktene over?:)

Liker

Kommentarer

SPRING IS COMING!

Hatten fås kjøpt her!

Når det er midt i mellom vinter og vår slik det er nå - er det perfekt med noe som varmer på hodet! Fidlerhattene eller bikerboy som mange også kaller de, er perfekte nå. Ikke bare ser de utrolig freste ut men de holder deg varm. Her har Anneli stylet en sennepsgul cord-caps til antrekket sitt og det ble utrolig fint! Hva syntes dere?

Liker

Kommentarer

VÅRFAVORITTER FRA BYBIEHL

BYBIEHL

Modell: Anneli Aaland


Nettbutikken er oppdatert med nyheter og vårfavoritter! Vi har lagt elsk på de nye smykkene fra Bybiehl og Jungle Ivy kolleksjonen og elsker og mikse og matche de med hverandre. Smykkene er like fine alene som sammen - og husk at her er det lov å mikse gull og sølv som forøvrig er en stor trend denne våren. La deg inspirere av våre favoritter til våren her!

Liker

Kommentarer