THERESE X IDEAL

iDealofSweden

Therése Lindgren har designet en egen kolleksjon for iDeal of Sweden. Kolleksjonen består av 5 ulike produkter: 4 deksler og 1 stk magnetic ring. Nytt med denne kolleksjonen er at detaljene er rosegull - samme med magnetringen. Hvor fint er ikke det?! Kolleksjonen er inspirert av roseblader og sensuelle teksturer til mektige statements.

Det er en lekker og stilren kolleksjon som er inspirert av alt fra skjøre roseblader til sensuelle teksturer og statements. Kolleksjonen er også en hyllest til naturen og Therese sin personlighet.

Se hele kolleksjonen her!

Liker

Kommentarer

JENNIE SOFIE x BYBIEHL

BYBIEHL

Den Norske bloggeren Jennie Sofie har over lang tid jobbet med det danske merket Bybiehl. Hun elsker å kombinere flere av smykkene sammen - noe vi inspireres veldig av. Derfor tenkte vi at vi skulle lage et lite innlegg for å vise dere mer om hvordan hun styler smykkene.

Ovenfor har hun på seg favoritten "Beautiful Norway" som absolutt er en hyllest til landet vårt. Smykket finnes både i gull og sølv og kan fint kombineres med andre smykker også. Smykket finner du her!

Loveletter kolleksjonen ble lansert i fjor vår og er en lekker smykkekolleksjon med bokstaver. Disse kan symbolisere ditt eget navn eller kanskje noen du er glad i? Jennie har stylet det med sine forbokstaver J for Jennie og S for Sofie. Så fint!!

Alle loveletters smykkene finner du her!

Bybiehl har flere kolleksjoner. Det nederste armbåndet finner du i Together-kolleksjonen. Smykkene er enkle, minimalistiske og betydelige. Kolleksjonen er dedikert til "oss", sammen og for alltid. Klikk hjem dine favoritter fra kolleksjonen her!

Og sist men ikke minst, over til vår "all time" favorite - Beautiful World. Dette smykket er kanskje et av de mest populære smykkene til Bybiehl og også en favoritt hos Jennie. Beautiful World serien inneholder smykker, armbånd og øredobber og du kan ta en titt på hele kolleksjonen her!

Håper dere fikk litt inspirasjon via innlegget og tips til hvordan dere kan kombinere både gull og sølv sammen samt mikse og matche mellom flere ulike smykker.

Liker

Kommentarer

EN KLOKKEFAVORITT: ADIDAS ARCHIVE

ADIDAS

Si hei til Adidas Archive - en helt ny klokkemodell. Se alle her!

Adidas Archive er det siste tilskuddet til klokker i Adidas-familien. Den digitale favoritten kommer i mange ulike farger og varianter slik at du skal kunne finne en klokke du digger å ha på armen.

Du trodde kanskje det verdenskjente merket bare hadde klær og klestilbehør? Der tok du feil. Klokkene ble lansert våren 2018 og er en kul og sporty variant til kolleksjonen. Her på nettbutikken finner du en kombinasjon av både moderne og mer sporty klokker som vi også ser mer og mer av i motebildet. Varier mellom skinnrem, silikon ellre stål.

Liker

Kommentarer